Casa inteligenta compatibil asistenta Google

Casa inteligenta compatibil asistenta Google

Google Smart Home

Mai multe dispozitive inteligente interconectate cu asistentul Google. Prin comande vocale se poate aprinde becul, se lasa jaluzele, se porneste aspiratorul si se regleaza temperatura in camera. Prin asistenta se poate automatiza anumite lucruri repetitive.

Iluminat inteligent

Iluminat inteligent

Smart lighting

Becuri inteligente cu soclu E14 sau E27, conexiune wireless. Prin aplicatie se poate porni/opri se schimba culoarea. Cu un senzor de prezenta inteligenta se poate automatiza pornirea becurilor. Prin asistenta Google accepta comenzi vocale.

Control acces cu video inteligenta

Control acces cu video inteligenta

Smart video access

Accesul la o cladire se poate controla prin multe feluri. Sistemul asta inteligent combina videointerfonie (video + audio) cu un sistem de control acces (card, pin, amprenta) si totul se poate supraveghea printr-un aplicație mobila si de la distanta.

Multimedia inteligneta

Multimedia inteligneta

Smart streaming

Cum sa vizualizez pozele de pe telefon la televizor, cum sa rulez muzica mea preferata pe un sistem obisnuit de boxe audio? Pachetul iinteligent multimedia da posibilitatea. Cu atasarea dispozitivelor inteligente la sistemul nostru existent ajungem la functiile dorite.